Morgenrood water in de sloot

Als de dag al zó mooi begint, dan kan ‘t nog voordat ‘ie begonnen is al niet meer stuk. En inderdaad, doe ons er zo maar 8 in een week. We hebben heerlijk relaxed 1001 dingen gedaan. Fietsen, koken en bakexperimenten uitvoeren, kringlopen, planten kopen en plaatsen in de tuin, fikkie stoken en stookhout prepareren, wassen en buiten laten drogen, wielrennen kijken, planten verzorgen, lezen ………. teveel om op te noemen. Maar bovenal genoten van het heerlijke weer. En zo te zien was dat, in ieder geval deze week, voor het laatst.

De komende dagen is het bewolkt en is de kans op regen hoog in Francescas. De temperatuur daalt tot 13 °C overdag en 9°C ’s nachts. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf zondag neemt de kans op zon toe en stijgt de temperatuur tot 16 °C overdag en 12 °C ’s nachts.

Nou ja, dan zijn we zelf maar weer het zonnetje in huis en gaan we binnen weer dingen doen. Plannen genoeg. Wordt vervolgd.

2 gedachten over “Morgenrood water in de sloot”

  1. Als de kleuren van de landkaart van Europa weer wit kleuren kom ik zeker langs bij jullie , alleen al daar over dagdromen brengt de zon in mijn bestaan!

    Beantwoorden

Plaats een reactie